békéban magaddal 2.0 logo

Mi ez? | Miről szól? | Mennyibe kerül? | Jelentkezés

Miért nem együttműködő a gyermeked? Miért engedi el a füle mellett, amit mondasz?

A hiba nem benne van. És nem a módszerekben, amiket alkalmazol.

Önmagában a gyermeknevelési trükkök, a könyvekben olvasott praktikák nem válnak be. Mindegy, hogy altatási praktika, önállóságra szoktatás vagy fegyelmezés: hiába tudod a módszereket, hiába próbálod úgy csinálni, ahogy ajánlották, valahogy mégsem működnek.

Miért lehet ez?

Mert nem elég, ha a jó mondatokat mondod. Nem elég, ha a jó módszert használod.

Kell még valami.

A JOBB ÖNISMERET.

Mert hiába tudsz sokat a gyermeknevelésről, ha nem ismered magad, mint szülőt, ha bizonytalan vagy, ha csak kísérletezel: nem leszel hiteles a gyermeked előtt, ezért nem tudsz hatással lenni rá. Ebben segítek neked a Békében magaddal 2.0 tréningen.

"Jaj, de hát én jól ismerem magam..." - mondhatod.

Igen. Ismered magad sok szempontból, de szülőként még csak most ismered meg.

Önismeret? Miért?

1. Mert a gyermeked elsősorban biztonságra vágyik.

A legbiztosabb pont te vagy a gyermeked életében.
Akkor lesz önbizalma, ha benned bízhat.
Ha te is bizonytalan vagy, megfelelési kényszer kínoz, ha néha magad sem érted, miért teszel dolgokat, az a gyermekedre is hatással lesz.

2. Mert a gyermeked a te példádból tanul.

Mindegy mit mondasz, miről szónokolsz, a gyermeked lemásolja a viselkedésedet.
És nem csak pontosan azt, amit lát: a hátteret is.
Pontosan érzi, mikor beszélsz meggyőződésből és mikor mondasz valamit csak azért, mert az kényelmesebb, vagy mert ciki lenne másként mondani.

3. Mert az ösztön néha hallgat.

Valóban jó lenne, ha zsigerből jönne a gyermeknevelés jó módszere.

De nem jön.

Nem jön, mert amikor ösztönből cselekszel akkor a kisgyermekkorban elsajátított szülői mintáidat követed.
Ha ezeket nem tudatosítod magadban, ha nem fogalmazod meg, mit akarsz másként csinálni, akkor az ösztönöd nem azt fogja súgni, amit hallani szeretnél. Akkor bizonytalan leszel, megtorpansz, mert ami zsigerből jönne, azt nem szeretnéd csinálni, jobb meg nem jut az eszedbe.

Nem hallgat rád a gyermeked?

Ezek a módszerek segíthetnek:térkép nélkül a labirintusban?Ha megfelelő önismeret nélkül nevelsz, olyan, mintha egy sötét labirintusból próbálnál kitalálni lámpa és térkép nélkül. Olvashatsz gyermeknevelési könyveket, megismerheted jobban a gyermekedet, de hiába próbálkozol, ha a gyermeked nem érzi, hogy a tetteid és a személyiséged összhangban vannak egymással, ha nem érzi, hogy hiteles vagy, soha nem fogsz valódi eredményeket elérni. Te csalódott leszel, és mindig elégedetlen, ő pedig elkezdi a saját útját járni és nem hallgat rád, pedig te annyira szeretted volna...

Hogy ez ne így történjék, abban egy 2 hónapos önismereti tréningcsomaggal segítek neked.

Miben segít neked a Békében magaddal 2.0 Önismereti tréningcsomag?

1. modul Ki vagy te anya? Ki vagy te apa?

Ebben a modulban megismerkedünk a személyiség felépítésével, feltárjuk az alaptermészetedet és a belső motivációkat, amik irányítanak téged a gyermekeddel való kommunikációban.
Megnézzük, hogyan befolyásolják ezek a belső motivációk a viselkedésedet, a gyermekeddel való kapcsolatodat és a szülői szerephez, családhoz való viszonyodat.

A szülővé válás folyamata nagyban befolyásolja a folytatást is.

- ezeket a kérdésekre kapsz választ az első modulból.

MIRE JÓ EZ? Ha ezeket megfejted, máris megérted, miért érzed néha bizonytalannak magad gyermeknevelési kérdésekben és hogyan tudsz magabiztosabb lenni.

2. modul Önismeret és kommunikáció

Hogyan vedd rá a gyermekedet az együttműködésre? Mit tegyél, ha a szavak, az elmagyarázás, a régi trükkök már nem működnek? Miért nem azt csinálja a gyermeked, amit mondasz neki?

Ebből a modulból megtudhatod, hogyan befolyásolja a kommunikációdat, a viselkedésedet a metakommunikációd, hogyan hat mindez a gyermekedre és mit tehetsz, ha azt szeretnéd, hogy a szavaid, a kéréseid valóban hatással legyenek a gyermekedre, ne engedje el őket a füle mellett.

Altatási nehézségek, nehezen evő baba, szoptatás, beszoktatás a bölcsibe/oviba - csak néhány helyzet azok közül, ami, ha nehezen megy, a kicsi szorong, függetlenül attól, mit mondasz neki, mert te is szorongsz. Hogyan változtass ezen? Ebből a 3 leckéből ez is kiderül.

A szülő-gyermek közötti kapcsolatok típusai: Milyen anya-lánya és apa-lánya kapcsolatok vannak? Milyen anya-fia és apa-fia kapcsolatok vannak? Hogyan tudod alakítani a kettőtök kapcsolatát? Hogyan tudod meggyőzni a gyermekedet? - ez javarészt a kapcsolat típusán múlik. Ebből a leckéből megérted majd, miért!

MIRE JÓ EZ? Mert ha megtanulsz a gyermeked nyelvén beszélni, ha megérted, mi az, ami rá hatással van, máris könnyebben fogod tudni kifejezni magad, megértetni vele, amit mondani szeretnél. Pl. használhatod az ezen a héten megtanult módszereket arra, hogy javítsd a gyermeked alvását, leszoktasd a hisztiről, oldjad a szorongását beszoktatásnál vagy más nagy változásoknál az életében.

3. modul A családi minták

Milyen családmodellt követett a családod gyerekkorodban? (gyakran ezek a modellek generációkon át öröklődnek, amíg nem jön valaki, aki változtat rajta)

Hogyan érzel a családi mintáddal kapcsolatban?

Milyen érzéseid vannak a szüleiddel kapcsolatban? (végignézzük a szüleiddel, nagyszüleiddel való kapcsolatodat, feltárjuk azokat a pontokat, amikben egyetértesz velük, amiket jó példának tartasz és azokat, amiket nem)

Megnézzük, hogyan hatnak az egyes családmodellek a bennük élő gyerekekre és megmutatom azt a módszert, amelynek segítségével felül tudod írni a nem megfelelő családi mintát.

MIRE JÓ EZ? Ha mindezt megérted, a homlokodra fogsz csapni, megérted a mélyebb összefüggéseket és elkezdesz olyasmin is változtatni, amire eddig nem is gondoltál volna, hogy azon mennyi múlik.

4. modul Nevelési stílusok

Megismerkedünk a különféle nevelési stílusokkal, megnézzük, te melyiket követed, és milyen hatással vannak az egyes nevelési stílusok a gyerekekre.

- erre is választ kaphatsz ebből a modulból.

MIRE JÓ EZ? Segít tisztába kerülni a saját értékeiddel, magabiztosabbá tesz. Ha pedig később újra és újra meghallgatod, végiggondolod, amit itt tanulni fogsz, az segít átlendülni a mélypontokon, amikor úgy érzed, valamit nagyon elrontottál.

5. modul Mit kell magadból ismerned, ami a gyermeknevelésben segíthet?

Az első 4 modulban főként azzal foglalkozunk, milyen is vagy. Ebből a modulból viszont azt követheted végig, mivé válsz. Minden személyiség fejlődhet egészséges vagy egészségtelen irányba. Ha békében vagy magaddal, ha nem küzdesz magad ellen, a gyermekeid is hitelesnek éreznek majd, ezáltal anélkül lesz tekintélyed a szemükben, hogy azt erőltetve, büntetéssel, fegyelmezéssel, számonkéréssel érnéd el.

Ahhoz, hogy ezt elérjük, végignézünk néhány személyiségjellemzőt is, amik sokat mondanak a gyermekednek is, utánozza őket, hatnak rá. Ezek:

MIRE JÓ EZ? A modul végére nem csak magadat fogod jobban ismerni, hanem tudni fogod azt is, min és hogyan változtass, hogy a gyermeked hallgasson rád.

6. modul Nevelés és légkör

Mi állhat az olyan viselkedések hátterében, mint

- és hogyan tudod ezeket megoldani a környezet megváltoztatása révén.

MIRE JÓ EZ? Gyakorlati módszereket és példákat kapsz arra, hogyan nevelj a saját és a gyermeked személyiségének megfelelően.

7. modul Szabadulás a megfelelési kényszertől

Szinte mindennap olvashatsz olyan cikkeket, amik azzal kezdődnek "rohanó világunkban". Elfogadjuk, hogy a világ rohan, mi pedig sok mindenhez kényszerülünk alkalmazkodni. De vajon szükséges, hogy mindez állandó rohanássá, alkalmazkodássá tegye az életet? Milyen hatással van ez a gyerekekre?
Hogyan alakítsátok ki úgy a családotok saját értékeit, ritmusát, hogy az irányítás a ti kezetekben legyen?

Ezen a héten megszabadulhatsz a megfelelési kényszer okozta nyomástól és megtanulhatod megteremteni a saját nevelési stílusodat és megtanulod megoldani azokat a helyzeteket is, amikor a külső nyomást és a saját értékeidet nehezen tudod összeegyeztetni.

Például egy reggeli elindulás nagyon stresszes tud lenni, hiszen a fejedben ott van, hogy az óvodába, iskolába, munkahelyre pontosan meg kell érkezni (külső elvárás), ugyanakkor a gyerekeknek jó lenne, ha ki tudnák aludni magukat és jutna idejük rendesen reggelizni is. Ezzel szemben a gyerekek csak húzzák az időt, minden reggel nógatni kell őket és végül minden reggel összeveszésben végződik. Ilyen és ehhez hasonló helyzetekre mutatok megoldásokat ezen a héten.

MIRE JÓ EZ? Megszabadulsz attól a nagy tehertől, ami tönkreteszi a legtöbb család hétköznapjait.

8. modul A kiegyensúlyozott család

A gyermekedet szereted. De vajon hogyan alakítsd át a szeretetedet szeretetteljes viselkedéssé? Hogyan neveld őt úgy, hogy minden pillanatban érezze a szeretetedet még akkor is, ha nem ért veled egyet?

MIRE JÓ EZ? Kiegyensúlyozottabb, mosolygósabb családotok lesz, olyan, amilyet mindig is szerettetek volna!

Nem csak anyáknak!


A Békében Magaddal 2.0 Önismereti Tréningcsomag anyagát apával együtt is végezhetitek:


Kérdések és Válaszok


Miben más a Békében Magaddal 2.0 Önismereti Tréningcsomag?

Ez nem általános önismereti tréning, hanem kifejezetten szülőknek szól. Segít megismerni magadat ebben a szerepben, feltárni azokat a gyermekkorodból származó szülői mintákat, amik alapján "zsigerből" a szüleidhez hasonlóan nevelsz, segít oldani a gyermekneveléssel kapcsolatos belső feszültségeket és kialakítani a saját nevelési stílusodat. Ez a tréning párban is végezhető, apával ketten is jöhettek, így mód nyílik rá, hogy még most, amíg kicsik a gyerekek, átbeszélhessétek a közös céljaitokat, érzéseiteket, gondolataitokat.

Hány éves gyerekek szüleinek javaslod?

0-99 éves korig jöhettek :) Nincs életkori megkötés, hiszen itt nem a gyermekedről, hanem rólad, rólatok, a ti kapcsolatotokról lesz szó.

Hogyan néz ki egy ilyen tananyag? Ez a tréningcsomag 2 CD lemezből áll, amin összesen 27 leckét találsz, mp3 hanganyag és pdf formában. A leckéket a telefonodra, tabletedre is feltöltheted, de számítógépről (PC és Mac) is tanulhatsz. A leckék átlagosan 15-20 percesek.

Csak párban vagy egyedül is hallgathatom?

Természetesen! A tréning anyaga anyáknak, apáknak és pároknak egyaránt feldolgozható lesz. Ha most egyedülálló szülő vagy, sokat segíthet majd neked a tréning abban, hogy amikor később párra találsz, hogyan beszélj vele a gyerekekkel, a közös család építésével kapcsolatos kérdésekről. Rengeteg későbbi konfliktust megelőzhetsz majd ezzel.

Résztvehetek a tréningen, ha még csak most várok babát?

Szívesen látunk téged is! A várandósság kiváló időszak arra, hogy jobban megismerd magad és a párodat, hogy közösen eltervezzétek a jövőt és mire a baba megszületik, tudatosan vágjatok bele a közös családi életbe.

Mennyibe kerül?

A 27 leckéből álló tréningcsomag ára most mindössze br. 9900 Ft, mindössze két gyermeknevelési könyv ára. Ez tartalmazza:

Drága? Igen, ez nem egy olcsó könyv, amiből megtudsz ezt-azt a gyereknevelésről, hanem egy gyakorlatias tréning, amiből nem tippeket és bíztatást kapsz, hanem kész megoldásokat. Mindössze 2 könyv áráért.

AJÁNDÉK!

És amennyiben most jelentkezel és 3 napon belül fizetsz, letöltheted a "Testvérek nevelése" c. 1,5 órás online előadás felvételét is, amelyből kiderül:

És, ha most jelentkezel, még ezt is megkaphatod:

egyéniség születik

Szeretnéd a gyermeked személyiségét jobban megismerni? Elsajátítani egy olyan módszert, amelynek révén megismerheted a személyisége mozgatórugóit, a legbelsőbb motivációit és megtanulni, hogyan, milyen szavakkal, mondatokkal, érvekkel tudsz igazán hatással lenni rá? Most a 2 hónapos Békében magaddal 2.0 Önismereti tréning mellett megkapod a szintén 2 hónapos Egyéniség Születik tréning anyagát is!

Az Egyéniség Születik tudásanyag révén az enneagram módszerei segítségével értheted meg jobban, mi mozgatja az embereket és találhatod meg azokat a szavakat, amikkel hatni tudsz rájuk - és ez nem csak a gyermeknevelésben válhat hasznodra.

A két módszer egymás tökéletes kiegészítője: a Békében magaddal 2.0 tréning segít új szemszögből látni a magadat, az Egyéniség Születik pedig segít jobban megismerni a gyermekedet és megtalálni a hozzá leginkább illő nevelési módokat.

Az Egyéniség Születik tréning értéke br. 9900 Ft, ha azonban most a Békében magaddal 2.0 tréningcsomaggal együtt kéred, a két tréning ára számodra 19800 Ft helyett mindössze 14900 Ft!

A könyvekből, a tréningekből, a netről csak mások praktikáit tanulod meg.
Itt viszont azt, hogyan alkosd meg a SAJÁT gyermeknevelési módszereidet! Tarts velünk!

JELENTKEZZ MOST!

A megrendelést követően e-mailben visszaigazoljuk a rendelést majd elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat. Fizetni átutalással, postai rózsaszín csekken, utánvétellel vagy PayPalon keresztül lehet. A Magyar Postával történő szállítás ingyenes, a többi szállítási mód esetén, valamint a külföldi szállításért plusz költséget számítunk fel.

 


Megrendelő Űrlap

CSOMAG

Válassz csomagot
Békében Magaddal csomag (bruttó 9.900 Ft)
Békében Magaddal + Egyéniség Születik csomag (bruttó 14.900 Ft)

POSTÁZÁSI ADATOK

Add meg hova küldhetjük a csomagot Jelöld be, ha a számlázási cím megegyezik a postázási címmel!

FIZETÉSI ADATOK

Milyen módon szeretnél fizetni? Átutalás
Paypal
Postai rózsaszín csekk (Postán kell kérni)
Fizetés a termék átvételekor (Utánvét, csak belföldi szállítási cím esetén!)

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Hogyan szeretnéd megkapni a terméket?
Magyar Postával kérem, postai küldeményként (Nincs szállítási költség!)
Pick Pack Pont-os átvétel (A termék ára +800 Ft, csak belföldi szállítási cím esetén!)
Házhozszállítás MPL futárszolgálattal (A termék ára +900 Ft, csak belföldi szállítási cím esetén!)
Külföldi szállítás magyar postával előre fizetés esetén (A termék ára +2500 Ft)
Pick Pack Pont-os átvétel helyszíni fizetéssel (A termék ára +1000 Ft, csak belföldi szállítási cím esetén!)
Házhozszállítás MPL futárszolgálattal, helyszíni fizetéssel (A termék ára +1700 Ft, csak belföldi szállítási cím esetén!)

A szállítást PickPackPontra kérted. Itt válaszd ki, hova küldhetjük a csomagodat:


Megismertem és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot, és az Általános szerződési feltételeket.

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a következő e-mail címen: (megrendeles@kismamablog.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Kismamablog Kft-vel kötöd ( (2360. Gyál, Petőfi utca 103. Cj: 13-09-155729) ). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak a jelen tájékoztató, az ÁSZF, illetve az Adatkezelési szabályzat ismertetésével.

Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. A fizetési határidő 8 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a tréningeket.

alairas

Tetszett? Akkor ajánld másoknak is:


Kismamablog Kft. © 2014. Ügyfélszolgálat | e-mail: megrendeles@kismamablog.hu | telefon: 06-30-574-72-12